Sergio bjöd på ”byssan Lliull”

Något måste göras skrev jag i HOOPS

för ngn vecka sedan när A3 återigen hade tomt på läktarna trots att det erbjuds elitbasket för damer. Kanske ger det lite resultat redan på onsdag.

A3 bjuder på fri entré och popcorn

på onsdag kl 18.00 när Luleå kommer på besök. Det är bra för då lär det komma några hundra i stället för de ca 40 som har varit närvarande på de senaste matcherna. 

A3 är en främlingslegion

som de unga basketspelande flickorna i Umeå inte känner igen.

För det första borde A3 bli bästa kompis med flickorna i div 1 och U19 lagen sedan borde A3 besöka alla flicklagen i Umeå Kommun med omnejd och visa upp sig och hålla i roliga övningar och locka dem till hallen när man har match. Då följer några betalande föräldrar med på köpet.

Jag tycker att A3 borde ha fri entré

i slutspelet så länge som möjligt. Popcorn är bra men glass i stora lass är ännu bättre. Varför inte både och plus lite sockerfri dryck.

Det är dags att börja bygga upp lite nyfikenhet och intresse innan man tar betalt för uppträdandet. Skulle det bli final då är det en lite annan visa. Entrén borde vara låg. A3 kan höja priset om ett år eller två när efterfrågan blir större.

BSKT fick storstryk 

när dom inte spelade försvar ute kring perimetern. Borås pumpade i den ena trean efter den andra och gled ifrån till storseger. Oluyetan och Dickerson försvarades bort och då hackar maskineriet återigen betänkligt.

Det blev exakt som jag skrev om igår.

BSKT har fått träna och tom spela utan sin coach i veckan och det blir aldrig bra matcher efter det.

Första femma startade bra men när man gjorde några byten då tappade man sin defensiv direkt och Borås gjorde snabbt 8 – 0. Spelarna som kom in var inte redo. Blev dom överraskade av att bli inbytta eller………….

Dambasketens facit rättade mig idag.

Tapio Joulamo informerade mig om att Mark är klara för slutspel eftersom dom har inbördes på alla som hotar och att Högsbo blir klara om dom vinner ikväll. Jag tackar för informationen T.

Real Madrid mot AXE Milano

blev torsdag kvällens höjdare. Vinst för Real efter förlängning. Åldermannan Llull frälste Real med den ena avgörande poängen efter den andra. Det finns inte många spelare i Europa som kan bjuda på ”byssan Llull”.

Regeringen flaggar för att återinföra värnplikten.

Jag hoppas att det blir obligatoriskt för alla killar. Tjejerna är också givetvis också välkomna om dom vill utbilda sig frivilligt.

Det skulle även innebära att de flesta av ”kravall ungarna” som nu hamnar på gatan efter grundskolan skulle få lära sig lite ordning och reda. Jag är 100 på att gängen och gängvåldet skulle minska ganska snabbt.

Godmiddag