Jeppe till Ungern

Nu är det helt klart att Jesper Gustavsson blir coach på DEAC`s basket akademi i Debrechen, Ungern.

Han kommer att jobba med proffsklubbens U23 & U20 spelare i serien under ligan.

Ett för mig ganska oväntat steg. Gustavsson är 34 år. Har skaffat sig stor erfarenhet under sina senaste 5-6 år i BLH och jag trodde att det skulle bli fortsatt coachning på högsta nivå i något Nordiskt land. Jag trodde att Östersund Basket skulle satsa på honom eftersom han har varit där tidigare.  Jag trodde även att BC Luleå skulle visa intresse för honom eftersom han är uppvuxen i Sunderbyn. Jag trodde på någon av de finska klubbarna på andra sidan kvarken men icke.

Sandra Hansson skadad är rubriken idag. Hansson var tydligen i slutförhandling med A3 när olyckan var framme. Hon har varit skadeförföljd under sin tid i A3.

Otur för både Hansson och A3 som nu får börja leta efter ett nytt svenskt alternativ. Det är få som vill flytta till Norrland så det kanske måste bli en EU ersättare där.

Anton Lindqvist, 18 år, 197 cm med rötterna i Ängelholm som har spelat för Helsingborg Pirates i Superettan med ett snitt på 5 ppm är nästa namn som skriver på för BSKT.

Han kommer att få bra träning under Balibreas ledning och några minuter då och då kommer det att bli i BLH men den mesta speltiden kommer han att få i div 2 med Pavlogiannis som coach. Umeå BSKT´s div 2 lag kommer att bli riktigt bra kommande säsong.

Jag glömmer aldrig den kvällen/natten när Palme mördades. Jag fick reda på det bara timmen efter skottet eftersom jag var inne på text TV vid den tiden.  

Jag tror att mordet på Palme var en komplott precis som mordet på JFK. De var båda intelligenta och farliga politiker för vissa makthavare och det var helt enkelt därför de mördades.

Godmiddag