Breaking n………………………

Jag fick höra att Södertälje kommer att ha ett helt nytt upplägg när det gäller coacher inför kommande säsong. Visselblåsaren sade att det blir en grupp bestående av fyra (4) coacher som skall ha ansvaret för både herr och damlaget. Även Boris Balibrea nämndes i sammanhanget.

Personligen tror jag inte att Balibrea är aktuell om han inte får det totala ansvaret för ”sitt lags”  träning och planering. Så har det varit i Umeå BSKT och det är Boris.

Jag hoppades på en Borås vinst i den senaste matchen men dom startade alldeles för svagt eller säg att Norrköping startade starkt.

Tycker inte du också att det är konstiga matcher ? Spelare glänser i den ena matchen men försvinner helt i nästa.

Det ser inte särskilt stabilt ut. Är det coacherna som försöker göra alla glade genom att sprida på gracerna ?

Försvarsspelet är dessutom grisigt eftersom domarna tillåter det och anfallsspelet är nästan enbart 3 poäng skytte. 

Tacka vet jag Euroleague som spelas just nu. Det är fysiskt och grisigt försvar även där men domarna blåser så piporna glöder. Kolla på sista 2 minuterna från gårdagens match mellan Fenerbache och Olympiakos.

I kväll är det dags för match fyra mellan Partizan och Real Madrid. Jag håller alla tummar som jag har på att Real lyckas utjämna till 2-2. Segern borta i tisdags måste ha varit tuff för hemmalaget.

I morgon kl 17.30 spelas Champions League semifinal # 1 mellan Teneriffa och Jerusalem. Kl 20.30 semi # 2 mellan Malaga och Bonn. Gratis på youtube.

Godmiddag