Träningsmatch ?

1086 besök på HOOPS bloggen den 31:a efter BSKT vinsten mot Jämtland var en av de högsta noteringarna hittills 2024. 6019 besök under den senaste veckan ger 860 besök om dagen och det är väldigt bra med tanke på att jag skriver så lite om SBL dam sedan A3´s exit. 

Jag kollar vid varje omgång på någon match i SBL dam men jag vidhåller att kvalitén nu är så låg så att det inte är så kul. Inte ens Norrköping vs Södertälje senast var upplyftande.

Kanske kollar jag in Luleå vs Högsbo ikväll men knappast live eftersom den kolliderar med både Euroleague och Norrköping vs Umeå BSKT.

Högsbo har en guard som heter Diamond Battles som är bra och dessutom en pf som heter Asiah Jones som också håller god klass. Om bara systrarna Fredriksson, Noaksson Ström med flera kan prestera på topp då kan dom kanske störa LBBK.

Umeå BSKT borta mot Norrköping blir ingen publikfriare. BSKT borde ta matchen som en träningsmatch för de som har spelat lite och spara på krafterna.

Om BSKT siktar på att vinna mot Köping på tisdag så sparar man på krafterna på de bärande spelarna Czerapowicz, Butler, Finke och Eriksson-Hansson o och låter juniorerna spela mycket. Förlust med 20 eller 50 har ingen betydelse.

Umeå BSKT har inget ansvar mot publiken i Norrköping däremot mot hemmapubliken och man borde försöka upprepa tisdagens prestation mot Jämtland och ge 100% igen vid nästa hemmamatch.

Som jag ser det borde BSKT försöka vinna de matcher som man har chans att vinna. Om det blir slutspel då får det bli så. Det borde gå att finansiera en plats i playoff. 

Godmiddag