Skulle smaka mumma

Danmark vs Georgien i EM kvalet slutade 75 – 69. Georgien hade fullt manskap med både Shengelia och Shermandini. Danmark saknade Dewon Shields.

Jag tycker att Danmark spelade mycket bättre lagbasket än vad Sverige gjorde mot Bulgarien. Danmark och även Island kan vara ifatt oss.

Finland har redan passerat oss även om dom föll mot Serbien i Belgrad med 77 – 61. Finland gjorde en bra match och stod emot i 25 minuter. Frankrike slog Kroatien med 73-61. En otroligt fysisk och tempostark match där Kroatien imponerade i 25 minuter men sedan tog bredden i Frankrike över.

Italien hemma vann med 87 – 80 mot Turkiet men där tror jag på ett annorlunda resultat när Turkarna spelar hemma. Jag tycker att Italien hade lite väl mkt tur med domsluten i andra halvlek så det lär nog kompenseras i returen.

Det är många intressanta EM kval matcher idag men den för mig mest intressanta spelas kl 17.30 i morgon när Finland tar emot Danmark. Jag tycker att Finland borde vinna med 10-15 poäng men Danmark har ett bra lag och vassa skyttar.

Det skulle smaka mumma med vinst idag borta mot Montenegro, men tyvärr så tror jag att det blir för svårt för det svenska laget. Montenegro är mycket bättre än Bulgarien.

Godmiddag