Sloga Uppsala anmäler sig till SBL

BSKT har anmält sig till SBL inför kommande säsong. Det är jätteroligt för basketälskare i Umeå men det räcker inte med en anmälan. Avgiften skall in och dessutom måste man bli godkänd av ligaledningen. Det är bara att hoppas på att allt ordnar sig.

Det bästa vore om BSKT dessutom kan få ihop ett lite starkare lag till nästa säsong. För att kunna locka publik och fler sponsorer så måste man kunna vinna lite oftare som man gjorde i fjol. Håll inte bara tummarna utan ställ upp och hjälp Umeå BSKT på något sätt om du bara kan och har tid.

Sloga från Uppsala (Serbiska kulturföreningen) har anmält sig till SBL. Det var ett minst sagt oväntat drag från dem. Ingen har nämnt dem i förhandssnacket.

Klubben har många duktiga unga spelare och kanske finns det även deg i kassan så att man kan spela i SBL.

Återstå att se om Ligan släpper in dem. Jag tycker att dom bör få delta om ansökan är seriös.

SBL slutspelet för herrar närmar sig och det blir som vanligt lag 1 mot lag 8. Är det inte dags att tänka om när det gäller genomförandet av slutspelet ?

Det borde vara mer intressant med lag 1 mot lag 5 i stället för mot lag 8 och följaktligen lag 2 mot 6, lag 3 mot 7 och lag 4 mot 8. Du fattar att det skulle vara intressant om 4:an möter 8:an. Då skulle åttan faktisk ha en lite större chans, men det är väl det som är meningen. Åttan ska bort direkt.

Godmiddag