Vi håller tummarna för Jämtland och Borås

Borås spelade taktiskt och riktigt smart på slutet i matchen mot Kataja. Man kan inte säga detsamma om Kataja, som spelade huvudlöst och förlorade helt rättvist. Lagom tufft men domarna var rättvisa och det avgjorde till Borås fördel när hemmalaget försökte med lite trix på slutet.

Klockan 17.30 i eftermiddag spelar Borås sin avgörande match mot Burgas från Bulgarien. Burgas har flera ”stora frysboxar” i sitt lag men jag tror att Borås lirar ut dem. Vi håller tummarna för cuplagen

Zaragoza fick att anstränga sig i den sista perioden för att besegra Pardubice.

Ingen skall komma och säga att Zaragoza ansträngde sig de tre första perioderna. Dom räknade iskallt med att vinna matchen men dom hade inte räknat med guarden Alford i Pardubice som sänkte 7 galna tror och höll dem i matchen.

Ingen av storspelarna i Zaragoza Okafor, Yusta, Suljemanovic imponerade. Smith & Langarita var mina favoriter. Hela åtta nationaliteter finns i Zaragoza.

Klockan 19.00 ikväll Jämtland mot Pardubice.

Inte en omöjlig match om Jämtland får ut max av sina utländska spelare som i en sån här match verkligen måste prestera om dom vill vidare i karriären.

Det vore perfekt om Jämtland vinner för då får morgondagens match mellan Jämtland och Zaragoza , som jag skall se på plats lite extra touch.

Zaragoza lär vinna gruppen för dom har mkt mer att ta fram om det behövs.

Klockan 18:00 kväll startar damernas Euroleague. Kan Valencia ge Fenerbache en match på bortaplan ? Knappast troligt men kanske. Jag tar den matchen ikväll.

Godmiddag