Starttid 17.00 hade inte varit fel.

Lyssnade på senaste Bänkvärmarna och kan inte låta bli att skriva att det är lite för mycket svordomar och tjatter i podden. Jag gillar att lyssna när de är konkreta men…….

Snacket om dom fantastiska point guard spelarna förstår jag inte alls.

Clarence, Njie är ju inga pg spelare utan attackspelare. Pantzar uppträder någorlunda som en pg det har han visat genom att få ersätta Håkansson i Bilbao. Hoppas att han klarar jobbet. Det får vi snart se. 

Vet du vad som händer den 8 oktober ?

Då startar SBL Dam och jag förstår att många av er inte har en aning om det eftersom det är så otroligt tyst om den ligan. Jag slutade skriva när A3 på ett så pinsamt sätt drog sig ur.

Jag har fortfarande svårt att förstå att de som var ansvariga kunde missbruka förtroendet och driva dam elit basketen i Umeå i botten på det viset. Det hade varit bättre att ha kvar en förening på nedre halvan av ligan och möjlighet för Umeås egna basketdamer att mäta sig med övriga Sverige.

Damsidan på SBBF kanske kör sitt eget race. Vad vet jag. Dom spelade iaf 18.00 på fredagen träningsmatch mot Island samtidigt som herrarna spelade mot Turkiet en viktig match kl 19.00. Ingen samordning alls kan jag tycka. Svensk Basket borde hålla samman lite mer. Starttid 17.00 hade inte varit fel.

Kollade på damernas träningsmatch mot Island på fredag kl 18.00. Wadling är bra liksom E Nyström, Collins intressant med briljant teknik.

På SBBF´s hemsida finns en lagbild på landslaget. Bara 4 av dem var med igår. Vad är det fråga om. Dagen efter inget på SBBF´s hemsida om matchen och inget i Länstidningen i Södertälje.

Trygger som inte spelade med U 20 landslaget är helt plötsligt med i A Landslaget ?

BK Häcken slog ut Zalgiris Kaunas i cupspelet i torsdags kväll. När klubbchefen fick frågan hur långt man kan nå så svarade han -”Vi bör kunna nå 50 miljoner”. Det är en skrämmande utveckling. Frågan är bara hur det hela kommer att sluta. Jag tror att det till sist blir med en total kollaps.

Godmiddag