RT Guinn till BC Luleå ?

Krönikören uppe i Luleå skrev i förrgår om att RT Guinn fortfarande saknar kontrakt med Jämtland.

Det får mig automatiskt att fundera på om inte Guinn är på väg till BC Luleå. Det skulle inte förvåna mig det minsta om han hamnar i BCL. Han skulle passa in i det som jag tror blir coach Larssons spelstil.

Guinn är svensk numera och BC Luleå bygger ett lag med en svensk stomme. Han är dessutom fortfarande en av SBL´s bästa spelare. Jag brukar säga att när RTG spelar bra då vinner Jämtland och det gör dom ju ofta.

Det jag skriver är som du vet fria gissningar och inget annat men jag tycker att det är kul att spekulera. Jag har förresten ganska ofta träffat rätt. Tex med Gustav Hansson.

Det ser ut som Norrköping och Jämtland bygger lag för att kunna vinna internationellt och BC Luleå bygger för att vinna SBL.

Sean Sheldon, ast coach i Utah Jazz blir ast coach för Finland inför stundande VM. Jazz ville nog ha ett vakande öga på deras guldklimp Lauri Markkanen.

Många NBA spelare håller på med välgörenhetav olika slag. Det gör man inte bara för att man vill vara bussig och omhändertagande. Sanningen är den att all välgörenhet i USA är avdragsgillt så man väljer helt enkelt att marknadsföra sig själv som en välgörare i stället för att betala skatt.

Till sist kan jag tycka att det är märkligt att en ryss kunde få delta i Båstad tennisen eller Nordea Cup som tävlingen numera heter. Ryssar deltog även i Wimbledon nyligen. Tennisen verkar stå över annan sport. Till råga på allt så vann ryssen.

Förresten. Varför inga tvillingar och Halvarsson i landslaget ? Har också dom tackat nej ?

Godmiddag