VK goastar basketen

Ingen blir förvånad om Gustav Hansson lämnar Umeå BSKT med tanke på det har presterat under 22/23.

Jag är säker på att klubbarna står i kö för att få hans namnteckning på ett kontrakt.

Rajacic är säker på att det blir Jämtland. Jag tror på någon annan klubb. Varför inte i tex Finland. Gustav var briljant när BSKT mötte Karhu basket på försäsongen. Ett anbud kan komma därifrån också.

Per Sandström är en logisk rekrytering som ny klubbchef i BC Luleå. Han har varit markands ansvarig i flera år och samarbetat med Lars Mosesson så han är i mångt och mycket redan inkörd i jobbet.

Vid varje BC Luleå match i Umeå under de senaste åren har han varit med laget på plats i hallen. Sandström har ett stort baskethjärta. Han var en hyfsad spelare men framförallt var han en riktigt bra domare som jag gillade. 

Oliver Gehrke till BC Luleå var lite oväntat men inte ologiskt. Att ha pappa som sin coach är ett dilemma både för spelaren och coachen. Ett bra beslut.

Gehrke är en bra spelare som måste sluta med dumheterna på plan. Armbågarna håller han högt precis som pappa och dem har ganska många spelar fått känna på förr och under den senaste säsongen. 

Daniel Hansson till BC Luleå var väntat. Han har spelat där tidigare och är tydligen bästis med Arvidsson och BCL kan betala det han begär.

Hansson och Gehrke är båda trepoäng skyttar vilket är så viktigt i dagens basket. ”You live and die with your 3 pointers”.

Alla lokaltidningar utom VK kommer att sända både SBL herr och SBL dam om man har premie abonnemang. VK goastar basketen. Vad kommer de lokala sponsorerna att tycka om det ?

VK tycker att det kostar för mycket och att basketen i Umeå inte förtjänar det. Kanske är det dags att sluta med det abonnemang som jag har.

Jag blir tvungen att köpa premium abonnemang på andra lokaltidningar eftersom jag vill följa matcherna. Är det verkligen denna negativa reklam och goodwill förlust som VK vill ha.  Är det bara jag i Umeå Kommun som reagerar.

Nu vet de som loggar in på min blogg dagligen (mellan 500-600 nu under sommaren) hur VK resonerar när det gäller basketen.

Godmiddag