Jag avslöjar inget………

Jag är ledsen Bexmo & Rajacic men ni snackar sönder matcherna. Det är inte Radio utan TV. Vi ser vad som händer och behöver inte verbala repriser. Kommenterandet känns lika partiskt som när dom kommenterade Norrköping mot Jämtland. Dom älskar inte Norrland.

Undrar hur det blir nu mer objektiviteten när finalserien Borås mot Norrköping drar igång med tanke på att Rajacic bor i Borås. 

Snacka om gubbstyre när man inte låter de duktiga kvinnliga domarna Månsson och Murad döma damfinalerna. Gårdagens domare var inte bra. Dom lät alldeles för mycket tekniska fel passera för att inte tala om foul.

Jag misstänker att anledningen till att dom inte får döma beror på att dom följer regelboken noggrannast av alla domare i SBL.

Det passar kanske inte något av lagen i finalen som vill ha brottnings matcher där man kan komma undan med tjuvnyp. Månsson och Murad dömde den andra finalen men plockades bort till förmån för gubbar.

Det är ganska pinsamt att läsa Södertäljes gnäll om domarna igen. Dom får ju foul för att dom inte hänger med i svängarna och då blir det straffkast när Luleå drar upp tempot. Södertälje har på papperet bra namn men dom är inte lika bra och vältränade som Luleå.

Kraker är Luleås Andreas Person. Det måste vara en dröm att ha en sådan spelare som kommer in från bänken som den 6:e spelaren. När Kraker kommer in på plan då är det kul att titta på Luleå basket.

Kraker dominerar både defensivt och offensivt. Hon var Östersunds ryggrad i fjol med både kvalitet och inställning. Kommer någon ihåg Amy Mohr som spelade i Umeå Comets 07 – 10. Kraker är en kopia av Amy Mohr(Bahl).

Tittade på U 18 Damfinalen i Frankrike mellan Flammes Carolo och Tango Burges. Vilken fart, vilken teknik och vilket spel. SBL dam är inte så pjåkig men alla lag skulle ha svårt att hänga med dom här U 18 lagen det kan jag garantera.

Igår kväll spelades den första kvartsfinaleerna i Euroleague mellan Monaco vs Maccabi och Real Madrid vs Partizan Belgrad. Titta på Real vs Partizan . Vilken match. Jag avslöjar inget. I kväll Barcelona vs Zalgiris och Olympiakos vs Fenerbache. Viaplay så klart

Godmiddag