Hej Jämtland

Halleluja vad bra att Jämtland lyckades vinna nere i Norrköping så att det blir en sjunde och avgörande match i Östersund.

Jag har skrivit om och om igen att Norrköping bara spelar bra om dom får komma in i sitt flow som dom letar efter genom att försöka spela snabbt. När dom saktas ned så är dom inte särskilt bra alls.

Jag tycker att Jämtland spelar en bättre basket och det har jag tyckt hela säsongen.

Vi som tittade på matchen skruvade ned ljudet för herregud vilket j-a svammel och skrämmande partiskhet som kommentatorerna hävde ur sig under matchen.

Det fanns ingen hejd på pladdret igår kväll och jag måste säga att man blir förvånad att dom kan få hålla på på det viset. Finns det ingen som kan säga till dem. Dom förstör ju upplevelsen.

Jag har svårt att tro att de som såg matchen inte upplevde det på samma sätt som jag har uttryckt ovan. Någon j-a ordning måste det vara även här.

Domarnas arbetsinsats finns det också mycket att säga om men jag avstår eftersom det till slut blev rätt lag som vann.

Jag ser nu fram emot morgondagens match mellan Södertälje och Luleå.

Jag hoppas att Sandberg har strukturerat om så att man inte spelar five out utan släpper lös dom amerikanske guarderna ute på planen med skyttar i hörnen och med Allis Nyström nära korgen då blir det svårförsvarat för Södertälje.

Om Södertälje får vinna match två då lär det bli mycket svårt för Luleå att vinna tre raka matcher.

Godmiddag