50/50

BSKT har inte vunnit uppe i Luleå sedan jag åkte med och Jesper Gustavsson var coach för laget. Det hände tom två (2) ggr under Jespers tid som coach att det blev vinst mot Öqvists gäng och jag var med på bänken båda gångerna.

Då var det Smith, Gilchrese, Schlitzer, Nilsson, Saleman och Frank som lirade strålande basket och drog det längsta strået. Det var ett Umeå BSKT med många egna produkter som spelade och som drog folk till matcherna på hemmaplan.

Det var två riktigt fina upplevelser för en gammal coach att vara med på vinsterna i Luleå och det måste ha varit svidande förluster för Luleå men direktör Mosesson var fram och gratulerade i alla fall direkt efter matchens slut och det var snyggt.

Jag hejar alltid på BC Luleå när dom spelar mot någon annan och jag njöt verkligen av deras snygga vinst nere i Östersund senast. När Luleå spelar mot Umeå BSKT då hoppas jag givetvis på killarna som äter lunch på samma ställe som jag gör nämligen Restaurang Droskan.

För Balibrea blir det femte seriematchen i Luleå och du kan räkna ut att han längtar efter en seger i Luleå vargens kula.

Jag är övertygad om att man har lagt ner massor av tid på att förbereda sig för den matchen och jag är lika övertygad om att Öqvist inte lämnar något åt slumpen. Om Luleå spelar som mot Jämtland då vinner dom men det här är en helt ny match. Vem lyckas bäst med taktiken och vem har spelare som bäst löser de taktiska knutarna, det är frågan.

Det är 50/50 vem som vinner i kväll.

Uppsala mot Kalmar igår var en riktigt dålig basketmatch. Det fick räcka med ett par perioder.

Bayern München mot Milano var var något helt annat

Godmiddag