Inte roligt bara respektlöst

Jag ser på FB att man gör Wilsons beteende

till en kul grej när han går fram och förföljer Gehrke & Oreilly. Gehrke vill ge Oreilly några råd. Wilson väljer att gå för att tjuvlyssna.

Samma sak har hänt i Umeå. 

BSKT hade en spanjor i fjol som gjorde likadant och blev utbuad för det på bortaplan. Det borde även Wilson ha blivit för det är respektlöst och inte roligt att bete sig så. De som tycker att det är en rolig grej har en annan uppfattning än jag om vad som är fair play och respekt.

I kväll blir flera lag klara för kvartsfinal. 

Jag börjar med dem som är de säkraste korten nämligen Norrköpings herrar och Luleås damer. BSKT gjorde en strong insats i match # 2 men inte orkar man stå emot idag. Högsbo gjorde en jämn match mot Luleå på sin hemmaplan i grundserien, men det händer inte igen.

Borås spelar med ”kniven mot strupen”

och då brukar det kunna hända saker så dom kanske klarar av att vinna mot BC Luleå i kväll. Jämtland släpper knappast den tredje matchen mot Köping, men det kan hända om Köping skjuter bra och Jämtland skjuter lite sämre än vanligt.

Om Marinkovic och Williams presterar bra

i kväll då kan A3 vinna mot Alvik. Om inte då blir det en avgörande match i Umeå på onsdag.

Tittade på Tureberg i BEH , som igår besökte Umeå. 

Dom spelade en trevlig balanserad basket utan ständiga galna trepoängare. Ett ganska hyfsat lag som behöver ett antal rejäla förstärkningar om dom skall kunna hävda sig i superettan som dom har ansökt sig till.

BSKT såg inte alls ut lika bra och motiverade

som dom har sett ut vid tidigare matcher i BEH, som jag har sett. Har man lagt ner säsongen innan den är slut. Kan gam nackarna bero på att Botold, Lindqvist och Andersson inte fick vara med. Jag tycker att dom borde ha fått spela med tanke på att dom troligtvis i kväll nöter bänk den mesta tiden.

Godmiddag