Inte logiskt att höja taket

Jag tycker att det var helt ologiskt att helt plötsligt höja publiktaket till 300 personer nu när pandemin ökar i hela Europa. Tror man verkligan att vi kommer att klara oss helt utan mer smitta ? 

Är det så att Tegnell och Carlsson m fl på Folkhälsomyndigheten är smartast i hela Europa eller tom i hela världen ? Om det är så då borde dom få ett Nobelpris.

Jag har flera bekanta som förkastade Tegnell och FHM i mars månad men idag hyllar dom dem. Jag vet faktiskt inte var jag står. Var det så att jag satt i nästan 100% ig karantän mellan 11 mars och 31 maj helt i onödan eller var det värt det ?

Det vore vettigt att även skjuta på BC Luleå – BSKT nästa fredag den 30 oktober så att BSKT får en ordentlig chans att komma igång igen efter nästan två (2) veckor utan träning.

Jag har kontakt med Jesper Gustavsson i Ungern. Där har man hittills skjutit upp 22 matcher i den högsta herrligan så några uppskjutna matcher i Sverige är ingen katastrof. De flesta spelarna i BLH är ju proffs så de kan spela vilken veckodag som helst.

Jämtland mot BC Luleå i morgon blir intressant. Om Chuck får laget att spela som de gjorde i andra halvlek när de var i Umeå för träningsmatch för en tid sedan då vinner dom mot vem som helst. 

Den stora frågan är om det är Davis x 2 & Murry som är ”dom tre musketörerna” eller om det är Rönnqvist, Hansson och Arvidsson som är det.

Godmiddag