Borås måste vaska om

Köping vann ganska lätt mot Borås som inte alls är samma lag som i fjol. Köping däremot har nästan samma balans i laget igen och spelar samma långsamma men effektiva basket igen. Inte särskilt kul att se på men effektivt.

Jag tror att Borås blir tvungna att vaska om lite i laget om dom skall vara med i guldracet i år.

Köping däremot är redan med i matchen bara Kalve och Larsson slutar göra stegfel så ofta. Snart måste väl domarna börja blåsa på dem. Jackson kompletterar nu laget tillsammans med Hansson, skyttar finns däremot saknas Combs och jag ser ingen ersättare därute så frågan är håller Köping samma klass i år. Inte riktigt men nästan.

Domarna har fått en tuff start på årets BLH. Missade domslut och konstiga domslut var vanliga i både Norrköping – BC Luleå och i går kväll. Jag tycker inte att man kan skylla på brist på träningsmatcher. Hoppas verkligen att det blir en rejäl skärpning mycket snabbt.

 Idag noterade jag fem A3 spelare på förmiddagsträningen tillsammans med ast coachen. Det var det första trevande passet på över en vecka. Med tanke på att det är match på måndag i Visby så ser det verkligen inte optimalt ut. Visby får här en jättechans att ta en seger mot A3 om matchen kommer att spelas. Normalt vinner A3 alla dagar i veckan.

Frågan är om A3 kan få igång Mazionyte som borde vara god för 15 poäng och 10 returer. Senast mot Eos fick hon inte ens starta. Heltidsproffsen bör få spela och visa vad dom går för. Om dom inte presterar då kan dom få sitta med coachen på bänken.

Breaking News !  ”VK.se direktsänder kvaldramat mellan Sandvik och Storfors i fotbollens lingonserie”. Herregud !!!!!!

Det finns ingen gräns för fotboll. Idag sänder man finalen i Cup Kommunal………………​

Hur skall dom överleva om både UFC och UIK åker ur ?

Godmiddag