A3 Satsning trots den stora skatteskulden

A3 går på i sandalerna utan att tveka trots en miljonskuld hängande över sig hos Skatteverket, som måste vara betald i slutet på juli.

Tyska guarden Emma Stach är intressant. En energispelare med attack kvalitet och hyfsat skott, men det var också Radocaj. Hennes energi tog snabbt slut. Det är bara att hoppas att A3 har träffat rätt den här gången. Att ha en lagkompis (Degbeon) från det tyska landslaget i samma lag blir en fördel – tror jag.

Vanloo nobbade Luleå för bättre pengar i Spanien. Inget konstigt med det. Jag var förresten förvånad över att de ville satsa på henne igen. Jag tycker inte att hon har haft den stabila kvalitet som krävs av ett välavlönat proffs.

Nu när A3 har visat lita av sina kort satsar LBBK på två amerikanska guards var så säker och en amerikansk powerforward sedan är det klart och kampen om guldet kan börja med den tilltänkta motståndaren A3. 

Jag tror inte på snacket om en svensksatsning.

Jag tycker att fjolårets resultat så lång serien spelades visade att det finns några fler lag än Luleå och A3 med i leken. Norrköping besegrade A3 i båda grundseriematcherna och skulle troligtvis ha ställts mot dem i en kvartsfinal. Ingen given utgång. Även Alvik så riktigt starka ut så det skulle definitivt ha varit minst fyra lag i kampen om guldet.

Jag har en känsla av att Högsbo kommer att bli vassa kommande säsong. Festivalen blev inte av så hela organisationen är pigga, utvilade och på hugget inför hösten och man fick hela 2.2 miljoner av corona pengarna som kompensation så det finns deg inför det som komma skall.

Min kusin Axel Björnström som spelar med Sirius i Allsvenskan gjorde ett av vinstmålen när man slog Östersund härom dagen. Han fick fotboll till frukost under hela uppväxttiden. Jag fick skidsport till frukost lunch och middag men basket gurun Lars Aasa från Juoksengi och IF Polcirkeln fick mig på bättre tankar – tack och lov.

Godmiddag