Lyssnade på senaste avsnittet av Bänkvärmarna

Blev lite förvånad att Rajacic blev så starstruck när han mötte Erik Spoelstra vid en morgon promenad i Miami. Nog borde den snabb pratande experten ha agerat och snabbt presenterat sig. Han hade säkert fått ta en selfie med Miami Heats headcoach för han ser ju så trevlig ut.

Numera måste man bevisa med foto att en sak verkligen har hänt annars blir man inte betrodd.

Jag träffade på 80-talet Rod Stewart uppe i bergen på Mallorca och tillbringade några timmar med honom på en bar. Ingen tror på det heller för jag hade ingen kamera med mig.

Jag träffade och skakade hand med NBA legenderna Bill Walton, Hubie Brown och Calvin Murphy i Husqvarna på NBA Clinicen 1993 men tyvärr har jag ingen bild på det heller så för många har det aldrig hänt även om dom bevisligen var där.

Spoelstra fick förresten 120 miljoner USD när han skrev på sitt innevarande 8 årskontrakt. Sinnes eller hur.

U20 damerna åkte på en förlust med 62 – 54 mot Slovenien Det innebär att Sverige får spela mot Finland på fredag kl 14:30 om 9 – 16 plats.

Det gäller att få kontroll på Aarnisalo för hon är det finska lagets nyckel. Förlust och man riskerar platsen i A gruppen. Box and one skulle inte skada.

På papperet ser den svenska truppen stark ut men internationellt så väger den tydligen lätt.

Vi saknar tempo, aggressivitet och fysik. Det tycker iaf jag syns tydligt. Finnarna är ett snäpp vassare känns det som. Vi lugnar ner och startar hellre grundspelet än snabb attack 4 mot 3 eller 3 mot 2.

Vi dribblar lika bra och vi skjuter ungefär lika bra som övriga lag, men vi spelar lite väl förutsägbart vilket innebär att lag ganska lätt kan störa oss.

Det är länge sedan Sverige hade ett så namnstarkt U 20 lag men det visade sig att det inte räckte. Hoppas bara att man kan bibehålla positionen i A gruppen.

Nja det var inte Klara Lundqvist som var först med att torka händerna mot undersidan av skorna eller var det att torka ren skorna. Det var nog Frida Aili och Martina Stålvant, som började men det var Klara som tog upp det efter att dom två hade lagt skorna på hyllan.

När Aili och Stålvant spelade i Umeå då spred det sig bland de yngre snabbt och skotorkandet finns fortfarande kvar även om golvet är rent.

Godmiddag