Det är häpnadsväckande att se….

BSKT förlorade i Uppsala på söndag med 76 – 75. Jag har inte sett matchen och jag tänker inte se den heller. Ni slipper en personlig analys.

Jag har kollat play by play och tycker att det är märkligt att BSKT inte fick något straffkast och inte kunde göra någon poäng de sista 4 minuterna vid 65 – 75.

Ska det bli same procedure as almost every year ?

I morgon tisdag är det hemmapremiär i SBL. Borås kommer på besök och om du känner till historien då vet du att segrarna mot Borås under de senaste 10 åren är lätträknade.

Jag hoppas att BSKT kan bjuda på en bra fight och ”leverera en Högsboskräll”. 

Trist är det att notera att Umeå basketarenas stora TV skärm inte fungerade under den senaste helgens innebandymatcher i högsta ligan. Hinner man fixa den till tisdag kväll ?

De långa digitala skylten står dessutom utomhus vid fotbollsplanen där reklamen knappt syns i solljus eller regn.

Tänk dig B-löven match utan fungerande Jumbotron och digitala skyltar under nästa hemmamatch. Det kan väl aldrig hända.

SBL dam fick några timmars uppmärksamhet av mig i helgen och det visade sig att de som har sagt att ligan återigen är sämre har rätt.

Det är häpnadsväckande att se bristen på teknik, skytte och speluppfattning. Drillar man bara strukturerat spel och defensiva rotationer ute i klubbarna

Alvik är ganska bra det skrev jag för en vecka sedan och det gällde även i helgen. Dom samspelar bra. Tivenius, Teigland och Levin väldigt bra, men gör inte Tivenius stegfel ganska ofta och kommer undan med det ?

AIK tycker jag borde ha vunnit med Brown, Hansson och Lucacovicova. Jag tror att AIK laget missade minst 10 layup lägen i bara första halvlek och då kan man inte vinna en jämn match. AIK kommer att bli bättre och bättre.

Södertälje vann lätt mot ett svagt Visby. Jag förstår inte hur Visby tänker nu för tiden när dom sätter ihop sina lag. Förr var Visby en maktfaktor men inte längre. Är det hockeyn och innebandyn som har tagit alla resurser ?

Luleå BBK var nu tillbaka i det extremt täta kladdförsvaret och det skrämde Eos så till den milda grad att dom inte fick ihop mer än 39 pinnar. Rättskiparna släppte dessutom det mesta på planen.

Norrköping ser ganska bra ut men har mött för dåligt motstånd för att kunna värderas på riktigt. Östersund, Eos, Visby och Mark/Borås och Uppsala gör upp om de 2 sista slutspelsplatserna.

Godmiddag