Hoops igång igen

www.mrbasket.se/hoopshar inte varit åtkomlig under en tid. Det är webbhotell leverantören som har gjort förändringar och det tog tid innan jag kunde uppgradera sidan men nu är jag igång igen.

Fryshuset var för bedrövliga igår igen.I mina ögon så förstör Solevic allt för laget med sitt egennyttiga sätt att spela. Inte ens coach Chuck kunde kontrollera honom ordentligt när han var i Jämtland. 

Killen är skicklig men han sabbar det mesta för coach Bärlin. Frysen har flera bra skyttar som igår stod öppna i hörn en utan att få passningar. Det mesta talar för att frysen får lov att ta ett kliv ner igen och förhoppningsvis kliver Kalmar och Uppsala in så att ligan får tio lag till 22/23.

Tonny Trocha som har skrivit på för Jämtland är inte samma ”lirare” som Harris så den skadan sätter käppar i hjulet för Jämtlands planer. 

Jämtlands damer brukar sköta sek på herrarnas matcher och tvärt om. Undrar om det är några från herrligalaget som nu har blivit avstängda pga att de spelade på dammatchen. 

Jag filosoferade om att Klara Lundqvist troligtvis går tillbaka till Alvik nu när hon har flyttat hem igen men jag har fått signaler som jag tolkar som att hon kan vara på väg till Södertälje. Jag kan ha fel men man får ju gissa.

Jag anser att när Borås coachen plockade ut Andreas Person igår då tappade dom greppet om matchen.  Först när försprånget var upphämtat av Köping fick han komma in igen. 

Jag noterade igår att crew chief domaren i Köping – Borås matchen vid ett flertal tillfällen körde över sina kollegor och dömde från långt avstånd när kollegorna inte blåste trots att de stod nära händelserna. Om jag vore domare då skulle i alla fall jag ogilla det. 

Jag tycker för övrigt att domarna tillät alldeles för hårt spel av Köping i framförallt andra halvlek. Gutenius blev bl a bort tacklad under Köpings korg om och om igen utan avblåsningar. Det var inte snyggt.

Barcelona mot Milano var gårdagkvällens höjdpunkt. Milano kunde vinna med två till sist efter en riktigt tuff fight. Domarna fick göra rätt för arvodet men det är ju 16000 kr/match.

Godmiddag