Jag protesterar

JAG PROTESTERAR MOTDomarnas sätt att döma i SBL. Klubbledarnas flathet och acceptans. Coachernas flathet och acceptans. Jag dissar SBL herr tills vidare. 

Regerade du över det jag skrev om igår ? Jag hoppas att du gjorde det och jag hoppas att du inte bara ser det som ett pinsamt gnäll från mig.

Jag hoppas att du förstår att föreningar och förbund måste vara rädda om sina funktionärer, tränare och ledare även efter den aktiva tiden.

Ta bara en sån sak som de damer som sitter nästan varje match som förbundsfunktionärer både på A3´s och Umeå BSKT´s hemma matcher.

Liza Orre, Kim Orre, Christina Lindblom och Christina Johansson har ställt upp i 20-25 år runt 20-25 matcher per säsong helt ideellt. Fattar du att det rör sig om 5-600 matcher minst. Fredrik Bäckman har samma meritlista och måste vara en av landets i särklass bästa vid statistiken.

Det finns fler som har ställt upp massor av matcher men jag hoppar över med att nämna fler så att jag inte glömmer någon.

Jag vet att på den tiden när jag var ansvarig för match funktionärerna så visade jag i alla fall lite uppskattning efter säsongen genom att bjuda alla på mat och god dryck en kväll i maj månad. Jag har i alla fall inte hört talas om att det är något som förekommer numera. Var rädd om era funktionärer.

EM kvalmatcherna igår var härliga att se. Lettland kanske inte så bra som jag trodde. Kan Sverige ha en chans ? Bosnien Herzegovina vann mot Belgien och Jones skyffla in 44 poäng och tog 22 returer.

Många bra matcher och framförallt många väldigt bra och rättvisa kvinnliga domare.

Godmiddag.