Lite mera koll och objektivitet

Jag gjorde misstaget att köpa matchen Luleå mot Eos utan att först kolla laguppställningarna. Det misstaget gör jag inte igen.

Hade jag vetat att Dagcic och Lundahl inte var med upp till Luleå då hade jag direkt förstått att det skulle bli minst 30+ till hemmalaget. Det har samma effekt som när Krayem & Jordan inte spelar med Umeå BSKT. Man har helt enkelt ingen chans om motståndarna spelar bra.

40 – 13 till Luleå i den första perioden var parodi att beskåda. Eos kommer troligtvis att fortsätta färden neråt i tabellen och Luleå uppåt. 

Kommentatorerna i solidsport sändningen är kunniga och mycket erfarna basketkillar från Luleå men deras hyllande och åsikter tenderar till att låta som om dom enbart har Luleå fans som tittare & lyssnare. Mer objektivitet och mer professionalitet – Tack.

Jag trodde att det bara var en engångsföreteelse när jag köpte den första matchen som var den mot Norrköping men icke. Igår var dom som heja klack ledare.

Jag kan tänka mig att det finns de som inte köper matcher i fortsättningen eftersom dom inte vill lyssna på det snacket. En betydligt objektivare hållning skulle vara klädsamt i fortsättningen. Det är inte Luleå Basket som står för produktionen.

Tittade på Tarbes i Franska damligan igår igen och konstaterar att både Halvarsson och Magarity verkar vara långt från toppform. Coach Gomez i Tarbes har stort förtroende för dem trots ganska svaga insatser. Platsar dom verkligen i landslaget mot Montenegro ?

Jag blir lite chokad när jag läser i vk.se att personalen använder sina eldrivna snökanoner för fullt för att ställa iordning Bräntbergsbacken så att de kan öppna. Nog borde det väl ändå finna snö i backen så att det räcker till och blir över så att ingen elström och rent vatten behöver förbrukas till snöproduktion.

Godmiddag