Onsdag 27 februari, 2019

Onsdag 27 februari, 201

Exakt varför Mingo lämnade den känner jag inte till men nu är det klart att det blir Spanien och den andra divisionen så jag var nog inte helt fel ute i mina spekulationer. Det går redan ett rykte i landet om att det har att göra med att A3 inte har skött ekonomin mot henne men det tror jag inte på. A3 verkar ha cash eftersom de nyligen betalde av en ½ miljon av sina skulder till kronofogden och inte kan de värva nya spelare som de gjorde i veckan om de inte har ordning på ekonomin.

Den här veckan är en återhämtningsvecka när det gäller baskettittande kvällstid för mig. Det har blivit många matcher under de senaste månaderna men det är det värt. För bara tio år sedan var utbudet mycket magert och det som fanns kostade. Nu kan jag se högklassig basket gratis varje dag under högsäsong. NBA avstår jag från som vanligt pga av avsaknaden av samspel. Om jag vill se show då går jag på Cirkus.

Nästa vecka drar som sagt slutspelen igång på allvar i flera Europeiska ligor så då är det perfekt att jag har sportlov från jobbet och kan grotta ner mig ordentligt. Dessutom drar BLH igång slutspurten av grundserien och BSKT spelar hemma mot BC Luleå på tisdag. Frågan är om Saleman och Varytimiadis spelar eller inte. Det skulle förändra förutsättningarna dramatiskt.

*Gustavsson får akta sig. Att vända sig mot domaren och skrika foul är enligt regelboken Teknisk men att fråga domaren om inte det där var en foul – det får man göra enligt regelboken.

Bandy måste vara den överlägset sämsta TV sporten som finns. Även om de försöker med en orange boll så syns den inte vid TV sändningar mer än när de zoomar in närbilder eller när den ligger still för frislag eller straffslag. Jag har inget emot bandy. Jag har själv spelat när jag gick utbildning i Kalix. Det är en kul sport med utrymme för lirare.

Godmiddag